2010年广东省初中毕业生学业考试英语完形填空


来源东莞家教吧 日期:2011年09月01日 点击:807次 分类教学资源 上一篇2010年广东省初中毕业... 下一篇2010年广东省初中毕业...
One day a rich woman lost her purse with a lot of money in it.So she made a 46.“If anybody finds my purse and 47 it to me,I'll give half the money to him.”
A poor man 48 the purse near a shop.He sent it back to the woman,but the rich woman
49.“There was an expensive ring in my purse besides money,”said the woman, “I won’t give you half the money in my purse until you return it to me.”“But I've never seen an expensive ring in 50 purse,”said the man.
    They began to quarrel(争吵).The man became  51 and took her to a judge(法官).
52 the judge heard what had happened to them,he said to the woman,“I'm sure that you have lost a purse,and there is an expensive ring in it.But there is 53 a lot of money in this purse.So I don’t think it’s yours.54 some time.Maybe somebody will give your purse back.”
Then the judge 55 to the man and said,“Take the purse home.If the owner doesn’t come to get it back in two days,it will be yours.”
46.A.face    B.mistake    C.promise D.conversation
47.A.gets    B.shows    C.points D.returns
48.A.had    B.knew    C.heard D.found
49.A.kept her word    B.changed her mind C.tried her best D.pulled her down
50.A.your    B.her    C.his D.my
51.A.sad    B.angry    C.excited D.Worried
52.A.Before    B.Though    C.After D.If
53.A.only    B.truly    C.nearly D.really
54.A.Wait for    B.Listen to    C.Look after D.Talk about
55.A.ran    B. came    C. Want D. turned
答案:
三、完形填空(本大题有l0小题。每小题l分,共10分)
46.C    47.D    48.D    49.B    50.A    51.B    52.C    53.A    54.A    55.D
                                                                                                                                                         东莞家教吧
                                                                                                                                                         2011-9-1